Newsletter

Com que venem productes de temporada, sempre tenim novetats tant a la botiga com al magatzem. Si vols saber què ens acaba d’arribar i quins canvis estem fent subscriu-te a les nostres newsletters.

Can Font
Plantar, recollir i menjar


Can Font és l’agromagatzem de Vic dedicat al món del camp, la terra i els seus fruits. També és una botiga d’alimentació natural i un magatzem on agricultors professionals i horticultors de cap de setmana hi troben tot allò que necessiten per tenir cura dels seus horts, jardins i animals.

Al ritme de la terra

A la primavera tenim flors, a l’estiu tomàquets i a la tardor carbasses. Només treballem amb productes de temporada. Tots acabats de collir i amb les seves propietats organolèptiques i nutritives intactes, perquè han arribat al nostre magatzem directes del pagès. I d’aquí a la teva taula.

Productors de confiança

Durant anys vam ser majoristes de blat i patates, això ens va permetre relacionar-nos amb molts productors d’arreu de Catalunya que avui s’han convertit en els nostres proveïdors d’aliments. Veure com treballen la terra, quins productes utilitzen i quins mètodes de cultiu segueixen ens permet oferir productes de temporada de la millor qualitat.

Som naturals

Som un comerç de proximitat. Tenim la sort de que qui ens visita un cop generalment repeteix, per això a Can Font coneixem a molts dels nostres clients pel seu nom i ells ens coneixen a nosaltres. Som planers, propers i tan naturals com els productes que venem.

Ens agrada assessorar

Venim del camp. Els nostres orígens fan que coneguem molt bé l’agricultura tradicional i que et puguem ajudar a aplicar-la al teu hort o corral de la forma més sostenible i ecològica. Et podem guiar per començar el teu primer cultiu, saber què i quan plantar, com regar, quin producte funciona millor per cada plaga o quin pinso pot anar millor a un animal concret. Vine i demana’ns.

De casa

A Can Font som pocs i ben avinguts. En Josep, l’Albert, en Gil, en Quico, la Rosa i els dissabtes la Laura que ens ajuda també a la primavera, quan les flors arriben i la feina es desborda (aleshores tenim un parell de reforços més). Ens agrada tot allò que té a veure amb el camp, la natura i la bona alimentació, per això ens considerem uns privilegiats per dedicar-nos al que ens dediquem. Portem tants anys fent-ho, hem vist tants canvis en el món de l’agricultura i hem viscut tantes històries que tenim molt a aportar als nostres clients, i ells a nosaltres!

Des de 1943

La primera llavor de Can Font la va plantar en Josep Font als anys 40. Des de Sant Bartomeu del Grau (Osona) es dedicava a comprar blat i patates als pagesos i els venia al major. També tenia un molí on feia pinso per animals que venia al mercat dels pagesos que es feia a la Plaça dels Màrtirs de Vic. Aleshores ja hi havia qui li demanava poder comprar patates en petites quantitats per consum domèstic. Qui li havia de dir que cinquanta anys més tard aquest inici de venda al detall acabaria convertint-se en una botiga!

A poc a poc el negoci va anar creixent i als anys 80 Can Font va traslladar-se a Vic, obrint el magatzem actual el 1986. En aquell moment en Josep Font fill es va incorporar a l’empresa. Sense deixar la venda al major de patates, ens vam especialitzar en la venda de llavors, pinsos, cereals i derivats del blat de moro als pagesos. Érem al mig de La Plana, ens coneixien tots els ramaders i agricultors de la comarca i nosaltres els coneixíem a ells. Al seu costat vam viure la transformació del sector i, igual que ells, ens vam adaptar als nous temps evolucionant fins a convertir-nos en l’agromagatzem que som actualment.